Ik heb vorige week mijn eerste ebook gelanceerd: Hoe maak je een eigen branding roadmap? Dit is een handige ebook met een stappenplan voor jouw eigen branding roadmap. Ben jij een starter en wil jij stapsgewijs werken aan jouw branding? Dan is de branding roadmap perfect.Afgelopen jaar merkte ik dat veel (startende) ondernemers het lastig vonden om hun brand te verwoorden/visualiseren. Ze weten vaak waarom ze starten als entrepeneur maar vinden het toch lastig om hun ‘why’ te verwoorden. Dat is ook best lastig, maar wel belangrijk voor je storytelling.

Voor mijn klanten maak ik altijd tijdens een strategiesessie een branding roadmap. Dit ervaren zij als prettig want dit kunnen zij individueel of als team ten alle tijde bekijken voor branding activiteiten. Ik wilde een handig, toegankelijke ebook opstellen voor ondernemers. Zo bedacht ik de branding roadmap, een handige stappenplan met een voorbeeldcasus hoe jij jouw branding in kaart kan brengen. Dit is een handige tool voor starters.

In deze ebook krijg je:

  • Handige tips
  • Een stappenplan
  • Een voorbeeldcasus
  • Handige apps

Dit is ideaal voor de startende ondernemer die het lastig vindt om te starten met hun branding. Heb je goed voor ogen wat je wil met je bedrijf, maar vind je lastig om dit online te communiceren naar je beoogde doelgroep? Dan is de branding roadmap ideaal. Een handige stappenplan die je zelf kan invullen en direct mee aan de slag kan. Ik heb ook een voorbeeldcasus toegevoegd.

Are you ready to make your own branding roadmap? Wil je mijn ebook aanschaffen?

Dat kan via onze webshop, bemachtig je ebook hier!

Wie is Hellen?

Als oprichter van een grote community heb ik enorm veel geleerd over gestructureerd werken. Met mijn ervaring in de marketing, als blogger, ondernemende moeder weet ik nu hoe je gestructureerd aan de slag kan gaan met jouw branding. Het vergroten van je bereik, creëren van mooie samenwerkingen én uiteindelijk een interactieve binding met jouw beoogde doelgroep. Hoe tof is het om van jouw passie jouw business te maken? Lees verder over mij, mijn strategiesessies én pakketten.