Masterclasses

Tijdens de strategiesessies merkte ik dat er veel vraag was naar een masterclass omtrent Branding. Zo kwam ik op Branding | How to brand like a #boss.

Wil je een eigen onderneming starten? Of heb je al een eigen onderneming maar ben je jouw focus kwijt? En hoe bereik je nou je klanten? Welke strategie past erbij? Wil jij meer richting geven aan jouw visie, missie en doel?

Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Tijdens de masterclass gaan we terug naar het begin. Wat wil je opzetten of welke focus wil jij met je merk? Dat doen we met Personal Branding: wie ben jij en waar sta je voor als merk? Wat wil je als merk bereiken en wie is jouw doelgroep? Zodra je dit weet, kun je jouw doelen concreet maken.

In het tweede gedeelte gaan we in op het externe analyse: doelgroep analyseren. Het is belangrijk dat je weet waar je voor staat, maar nog belangrijker is: hoe bereik je jouw doelgroep? Hoe communiceer je naar jouw klant? Wat voor strategie stel je op?

Aan het eind van de masterclass ontvang je een handige checklist én materiaal om aan de slag te gaan met jouw doelenplan.

Ben jij klaar om jouw doelen waar te maken?

De masterclass is volledig in het Nederlands. Na aankoop is het niet mogelijk om je ticket te retourneren. Het wordt een masterclass voor een kleine groep zodat er genoeg ruimte is voor vragen!

Wat is inbegrepen?
• Lunch
• Bossbabe Goodiebag