About Hellen

Als oprichter van een grote community heb ik enorm veel geleerd over gestructureerd werken. Met mijn ervaring in de marketing, als blogger, ondernemende moeder weet ik nu hoe je gestructureerd aan de slag kan gaan met jouw branding.

Het vergroten van je bereik, creëren van mooie samenwerkingen én uiteindelijk een interactieve binding met jouw beoogde doelgroep. Hoe tof is het om van jouw passie jouw business te maken?

Community building

Drie jaar geleden startte ik mijn community/platform voor (aanstaande) moeders: Babymomtalk. In korte tijd groeide onze community tot een hechte groep met inmiddels 12.000 leden, die dagelijks online en offline met elkaar connecten.

Na de groei van onze community startte ik medio 2018 met mijn blog. Jaarlijks organiseerden wij evenementen voor de leden in samenwerking met toffe merken. We hebben met verschillende merken gewerkt voor toffe campagnes, met als doel het bereiken van de doelgroep.

Marketingcheerleader

Eind 2019 hebben wij 3 miljoen weergaven bereikt met onze quiz en quotes. Er kwam steeds meer vraag vanuit de community om branding tips te delen. In 2019 startte ik met het aanbieden van brandingpakketten en strategiesessies met op maat gemaakte actieplannen voor klanten inclusief haalbaarheidsplanning.

Tijdens een strategiesessie gaf een klant aan dat zij tijdens het uitvoeren van de strategie het erg leuk vond door mijn persoonlijke aanpak. Zij noemde mij haar marketingcheerleader, zo kwam ik op mijn merknaam. Dit is namelijk mijn doel: de klant ontlasten van de chaos én begeleiden naar een gestructureerde merkstrategie met bruikbare tips en tools.

Must-knows about Hellen

1. Founder van momcommunity Babymomtalk waar wij onlangs 3 miljoen mensen hebben bereikt

2. Genomineerd voor VIVA400

3. Meer dan 500 ondernemers geholpen 

4. Eigen masterclass opgezet voor startende ondernemers

5. Gek op mijn gezin (manlief en zoon Joshua) #biggestmotivation

6. Klanten in Nederland, maar ook internationale samenwerkingen

7. Gek op thee, taart & good company

8. Voorstander van positive mindset

Wil je ook meer bereiken met jouw merk? Ik help je er graag mee! Als jouw marketingcheerleader maak ik het overzichtelijker,
het proces wordt leuk én geeft energie!