Online course Boost your brand

600 deelnemers gingen je voor! 

Boost your brand

De Instagramcursus Boost your brand is een vijfdaagse cursus met verschillende opdrachten, informatieve video’s en een werkboek. Je kan je aanmelden via de button en je krijgt toegang tot de opdrachten én video’s!

Wat krijg je tijdens de cursus?

Een dagelijkse boost en opdrachten om je brand kritisch te bekijken. Je gaat bijvoorbeeld een branding board maken, werken aan goalsetting én je ontvangt tussendoor tips van mij hoe je dit handig kan toepassen. Na afloop heb jij duidelijk inzicht in je eigen brand en de tools om jouw brand weer een boost te geven. Na afloop ontvang je ook een gratis checklist waarmee je maandelijks aan de slag kan.

Hoe gaat het in z’n werk?

Na aanmelding krijg je toegang tot een besloten groep. Je ontvangt bij je bestelling direct het werkboek en kan je de opdrachten rustig doornemen. Elke dag vind je een opdracht in de groep. Je kan de opdrachten uitvoeren wanneer jij tijd hebt, de video’s bekijken en rustig werken aan je huidige branding. Alle opdrachten kan je rustig uitvoeren in je eigen tijd. Je blijft na afloop nog 7 dagen lid van de groep, zodat je video’s nog kan bekijken.

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor (startende) ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar dit een boost willen geven. Merk jij dat je het lastig vind om zichtbaar te zijn op social media of vind je het lastig om strakke doelen te stellen? Of heb je geen inspiratie voor je content? Dit is een cursus voor ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar vijf dagen aan de slag willen om hun brand story beter te vertalen naar de beoogde doelgroep.

Waar kan ik me aanmelden?

Dat kan via onze webshop! Bestel nu en je kan meteen aan de slag!

Ik heb de boost your brand cursus gevolgd. Ik ben super blij dat ik dit heb gedaan, ik heb zoveel inzicht en duidelijkheid gekregen betreft mijn doelgroep en hoe ik nog meer uit mijn brand kan halen. Ik wil Hellen bedanken voor haar tijd en haar cursus. Ik raad haar zeker aan als je een ondernemer bent en je meer uit jouw bedrijf wil halen. Thank you girl, van mij ben je nog lang niet af.

Dusu Kosiah

Crazy Happy & Fit

Ik heb de online cursus mogen volgen en dit was een cursus vol van waarde! Alle tools die ik heb mogen vast grijpen hebben mijn letterlijk een Boost gegeven. Helen weet met haar sprankelende persoonlijkheid je met enthousiasme te raken. Ik heb mijn onderneming nu vanuit een andere invalshoek mogen benaderen. Deze vijfdaagse cursus heb ik daarom ook voorgesteld aan mijn mede ondernemers.

Marjorie Volkerts

Elevate Coaching