Business Shower

Are you ready to celebrate your business? Well, I am!

Ik vind het belangrijk om je mijlpalen te vieren én jezelf als ondernemer in het zonnetje te zetten. Daarom organiseer ik sinds 2019 business showers – de babyshower voor ondernemers. Er zijn gender reveal parties, babyshower, kraamfeesten en ga zo maar. Ik zie het dagelijks in Babymomtalk, maar what about a business shower! In Amerika is dit al een grote trend, maar ik geef het een eigen twist!

Wat houdt een business shower in?

Elke entrepeneur vertelt kort over haar business én krijgt de mogelijkheid om haar brand te pitchen. Na de pitches gaan we gezellig lunchen en met elkaar netwerken. Daarnaast zijn er verschillende winacties voor de vrouwen én dit allemaal onder het genot van een heerlijke high tea én uiteraard sluiten we af met een prosecco cause we’re celebrating!

Een professionele fotograaf maakt prachtige foto’s van de business shower. Van elke deelnemer wordt een headshot gemaakt. Je vertrekt met een boost, volle maag én misschien win je nog wat leuks!

Hieronder vind je een sfeerimpressie van ons vorige event. Tijdens de business shower maakt de fotograaf headshots van de deelnemers die zij kunnen inzetten voor hun branding.

Wil je ook een business shower organiseren? Ik help je er graag mee!