Coaching

Loop jij tegen het volgende aan?

  • Je hebt een goed idee, maar hebt geen idee hoe je dit moet opzetten
  • Je hebt je logo, website.. Wat nu?!
  • Druk bezig met je content, maar krijgt weinig interactie?
  • Je vindt het lastig om jezelf online neer te zetten?

Hier kan ik je bij helpen. Het is namelijk niet niets, een eigen onderneming opzetten. Je moet aan zoveel facetten denken: wat wordt je huisstijl? Wat wordt je verdienmodel? Wie is jouw ideale klant en ga zo maar door.

Hoe fijn is het om deze stappen door te lopen met een ervaren merkstrateeg. Ik geef je de tools om op een ‘leuke’ manier aan de slag te gaan met  jouw branding. Zo kan je na ons traject zelfstandig of in groepsverband verder met de merkstrategie.

Wil je ook meer bereiken met jouw merk? Ik help je er graag mee! Als jouw marketingcheerleader maak ik het overzichtelijker én het belangrijke: het proces wordt leuk én geeft energie!

Ik boekte een 1-op-1 sessie met Hellen omdat ik wat hulp kon gebruiken met mijn merktrategie. Tijdens de sessie stelde Hellen belangrijke vragen waardoor zij een duidelijk beeld kreeg, waar ik op dat moment tegen aanliep met mijn marketing. Vlak na onze strategiesessie ontving ik een branding checklist, tips én een actieplan hoe ik mijn online zichtbaarheid kon vergroten. Het was een fijne sessie! Hellen is een echte ‘cheerleader’ voor haar klanten.
Zimojah

De Mobiele Waxer

Dankzij de sessie met Hellen heb ik inzicht gekregen in jezelf zichtbaarder maken op social media. De tips zijn waardevol en je kunt er meteen mee aan de slag. Ze weet goed te benoemen wat nodig is om je doel te bereiken en geeft je echt een boost!
Mireille

Purposely Design your Life

Brandingpakketten

Volledige begeleiding bij jouw branding? Say no more.

Van passie naar plan

Van jouw passie een gerichte acieplan maken? I got you!

Trainingen/Masterclasses

I want to know more!