Als brand expert deel ik regelmatig tips over branding, strategie en contentmarketing. Vandaag deel ik drie handige branding tips die jij direct kan inzetten voor jouw business.

  1. Hou het kort, maar krachtig

Veel ondernemers zenden vooral op hun pagina met lappen tekst. Het is goed om je merk te promoten maar probeer te variëren in je berichten. Kijk waar je volgers/doelgroep positief op reageert en speel daarop in. Het is van belang om de teksten kort maar krachtig te houden. Het is overigens bewezen dat men wegklikt als het niet meteen duidelijk is waar het bericht overgaat.

2) Wees consequent

Wees consequent met je berichten en huisstijl. Het is van belang dat je je eigen huisstijl aanhoud zoals de keuze van je kleuren, teksten en content.

3) Focus op jouw engagement én opbouwen van een community

Focus niet alleen op het verkrijgen van meer volgers, maar focus op de engagement met je doelgroep. Bouw een community! Plan je berichten wekelijks of zelfs maandelijks in zodat je een structuur aanhoud voor jezelf en de volgers. Ik betrap mezelf er ook dat ik het soms vergeet, maar het is echt van belang.

Hoe kan ik jou helpen?

Hoe kan ik je hiermee helpen?

Je kan een brandingpakket afnemen voor drie of zes maanden. Wat kan je verwachten:

  • Strategiesessies
  • Actieplan
  • Haalbaarheidsplanning
  • Doordeweeks de mogelijkheid om mij te mailen voor vragen
  • Maandelijkse Q&A

Wil je hulp met het maken van je content of mis je een strategie?

Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Dan bespreek ik graag jouw vraagstuk en ontvang je na afloop een samenvatting van het gesprek en hoe ik jou kan helpen. Voor mij is het vooral belangrijk dat wij een match zijn.