Voor veel ondernemers blijft het lastig om content te plaatsen op social media. Vaak hebben ze weinig inspiratie of weten ze niet wat werkt. Dit moet anders! Veel ondernemers denken veel na over hun content en twijfelen, waardoor ze de plaatsing uitstellen. Probeer dit te voorkomen met onderstaande tips voor jouw social media.

Tijdens vele sessies hoor ik regelmatig dat veel ondernemers het lastig vinden om regelmatig content op te stellen. Dat is soms ook lastig, maar maak het jezelf niet te moeilijk. Maak het persoonlijk, het hoeven niet altijd inhoudelijke berichten te zijn. Jouw volgers volgen jou dus actuele content is van belang bij een succesvolle branding. Start met het opstellen van duidelijke, herkenbare templates. Vervolgens vul je dit aan met relevante informatie over jouw merk. Zo blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw bedrijf.

Geen inspiratie? We got you!

Elke branche is uiteraard anders, maar wij hebben tien content tips die jij kan inzetten als je het even niet meer weet. Soms kan je enom veel delen maar maakt het persoonlijker. Geef je content meer body/interactie door vragen te stellen, meer over jezelf te delen. Hieronder vind je 10 handige tips!

10 content tips voor jou!

  1. Deel 5 fun facts over jezelf
  2. Wat is momenteel je favoriete boek?
  3. Neem jouw volgers mee, deel behind the scenes
  4. Deel quotes omtrent jouw brand
  5. Stel handige tips/tutorials op
  6. Stel je volgers vragen: wat zie je graag terug? Wat wil je graag weten?
  7. Maak mooie templates op van je diensten/producten
  8. Deel sneak peeks/teasers van nieuwe producten/diensten events.
  9. Vertel hoe je bent gestart met je business
  10. Maak gebruik van reviews/testimonials

Wil je meer tips lezen? Laat het dan weten. Ik specialiseer me vooral in branding, goalsetting en time management. Ik deel veel tips via Instagram of word lid van mijn Marketingcheerleader-community.

About Hellen

Hellen Tecle, Founder Marketingcheerleader

Als oprichter van een grote community heb ik enorm veel geleerd over gestructureerd werken. Met mijn ervaring in de marketing, als blogger, ondernemende moeder weet ik nu hoe je gestructureerd aan de slag kan gaan met jouw branding. Het vergroten van je bereik, creëren van mooie samenwerkingen én uiteindelijk een interactieve binding met jouw beoogde doelgroep. Hoe tof is het om van jouw passie jouw business te maken? Lees verder over mij, mijn strategiesessies én pakketten.