Een onderneming en het moederschap zijn twee grote taken, maar het is zeker mogelijk om dit te combineren. Als moeder heb je altijd wat te doen, je zit nooit stil. Dus hoe combineer je dit met een onderneming? Ik beheer een platform voor ondernemende moeders en velen vinden het enorm lastig om er structuur in te houden. Wil je ook een handige printable weekplanner? Lees verder!

Veel mensen vragen mij regelmatig: Hellen, hoe plan je alles in? Niet alles is in te plannen, maar door alles wekelijks op te schrijven, geeft wel overzicht. Joshua is nu 3,5 jaar oud dus heel actief. Op mijn vrije dagen gaan we altijd de hort op én ik vind familietijd enorm belangrijk maar me-time ook! Dus hieronder vind je mijn weekplanner! Print hem uit en schrijf alles wekelijks op: jouw taken, menu incl boodschappen voor de week/dag (wat makkelijker is), jouw doelen voor de week. Dit kan alles zijn: sporten, business doelen, vakantiedoelen, you name it.

Het geeft mij structuur én ik hou van opschrijven haha (niet iedereen is daar gek op). Hang het in de woonkamer of op de koelkast (zo hebben wij het). I love me some food haha dus ik kan hem niet missen. Wil je hem gebruiken, klik hieronder en print het uit!