Ik heb goed nieuws! We breiden uit want we krijgen steeds meer klanten! Meet Jael! Jaël Hofwijks (27) is schrijver, content creator en ondernemer. Dat zijn ook de drie passies die zij samenbrengt in haar online magazine, Melaninfinity Magazine.

Ze doet dat inmiddels al meer dan twee jaar parttime naast haar werk in de kinderopvang.Naast haar schrijfwerk voor het magazine vindt ze het ook heerlijk om creatief bezig te zijn op de Instagram en Facebook pagina’s van haar twee ondernemingen. Haar content creatie stijl omschrijft ze zelf als eclectisch, een samenkomen van verschillende stijlen. Ze experimenteert dan ook graag met nieuw trends om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken.

Waar gaat ze bij helpen?

Veel ondernemers boeken strategiesessies en brandingpakketten en zijn erg tevreden. Nu merken we dat veel klanten moeite hebben met het opstellen van een duidelijke templates én het bijhouden van hun social media kanalen. Hier gaat Jaël bij helpen! Ze ondersteunt mij met het opmaken van mooie templates voor de klanten. Daarbij helpt ze klanten met het beheren van hun social media accounts. Daarbij geef ik alle klanten maandelijkse analyses van de ingezette content.

Wil jij dit ook graag uitbesteden? Dan helpen we je graag verder. We bieden verschillende pakketten aan en op basis van jouw vraag, stellen wij een pakket op. Klik op de button voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en wij ontlasten je graag!

Wie is Hellen?

Als oprichter van een grote community heb ik enorm veel geleerd over gestructureerd werken. Met mijn ervaring in de marketing, als blogger, ondernemende moeder weet ik nu hoe je gestructureerd aan de slag kan gaan met jouw branding. Het vergroten van je bereik, creëren van mooie samenwerkingen én uiteindelijk een interactieve binding met jouw beoogde doelgroep. Hoe tof is het om van jouw passie jouw business te maken? Lees verder over mij, mijn strategiesessies én pakketten.