Online course Boost your brand

Op 18 mei staat een nieuwe Instagramcursus Boost your brand gepland. Een vijfdaagse cursus met verschillende opdrachten, informatieve video’s, Q&A en een werkboek.

Wat krijg je tijdens de cursus?

Een dagelijkse boost en opdrachten om je brand kritisch te bekijken. We gaan bijvoorbeeld een branding board maken, werken aan goalsetting én je ontvangt tussendoor tips van mij hoe je dit handig kan toepassen. Na afloop heb jij duidelijk inzicht in je eigen brand en de tools om jouw brand weer een boost te geven. Na afloop ontvang je ook een gratis checklist waarmee je maandelijks aan de slag kan.

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Na aanmelding krijg je toegang tot een besloten groep. 11 mei ontvang je alvast je werkboek en kan je de opdrachten rustig doornemen. Maandag 18 mei start de cursus. Je kan de opdrachten uitvoeren wanneer jij tijd hebt, de video’s bekijken en rustig werken aan je huidige branding. Alle opdrachten kan je in de week van 18 mei rustig uitvoeren in je eigen tijd. Het enige waar je klaar voor moet zitten, is de live Q&A op vrijdag 22 mei om 21.00. Dan beantwoord ik jullie vragen live. Je blijft na 22 mei nog een week lid van de groep, zodat je video’s nog kan bekijken

Voor wie is deze cursus?

De cursus is voor (startende) ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar dit een boost willen geven. Merk jij dat je het lastig vind om zichtbaar te zijn op social media of vind je het lastig om strakke doelen te stellen? Of heb je geen inspiratie voor je content? Dit is een cursus voor ondernemers die al bezig zijn met hun branding, maar vijf dagen aan de slag willen om hun brand story beter te vertalen naar de beoogde doelgroep.

 

Waar kan ik me aanmelden?

Dat kan via onze webshop!

Ik heb de boost your brand cursus gevolgd. Ik ben super blij dat ik dit heb gedaan, ik heb zoveel inzicht en duidelijkheid gekregen betreft mijn doelgroep en hoe ik nog meer uit mijn brand kan halen. Ik wil Hellen bedanken voor haar tijd en haar cursus. Ik raad haar zeker aan als je een ondernemer bent en je meer uit jouw bedrijf wil halen. Thank you girl, van mij ben je nog lang niet af.

Dusu Kosiah

Crazy Happy & Fit

Ik heb de online cursus mogen volgen en dit was een cursus vol van waarde! Alle tools die ik heb mogen vast grijpen hebben mijn letterlijk een Boost gegeven. Helen weet met haar sprankelende persoonlijkheid je met enthousiasme te raken. Ik heb mijn onderneming nu vanuit een andere invalshoek mogen benaderen. Deze vijfdaagse cursus heb ik daarom ook voorgesteld aan mijn mede ondernemers.

Marjorie Volkerts

Elevate Coaching