Are you ready to celebrate your business? Well, I am! Ik vind het belangrijk om je mijlpalen te vieren én jezelf als ondernemer in het zonnetje te zetten. Daarom organiseer ik alweer mijn tweede business shower.

WAT HOUDT EEN BUSINESS SHOWER IN?

Een business versie van een babyshower. Het is belangrijk om ook jouw verhaal te delen én te vieren. Elke entrepeneur vertelt kort over haar business én krijgt de mogelijkheid om haar brand te pitchen. Na de pitches gaan we gezellig lunchen en gezellig met elkaar netwerken. Daarnaast zijn er verschillende winacties voor de vrouwen én dit allemaal onder het genot van een heerlijke high tea én uiteraard sluiten we af met een prosecco cause we’re celebrating! Een professionele fotograaf maakt prachtige foto’s van de business shower. Van elke deelnemer wordt een headshot gemaakt. Je vertrekt met een boost, volle maag én misschien win je nog wat leuks!

Ben jij er gezellig bij?


Bestel hier jouw kaartje én wie weet zien we jou 19 september!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Bij elke event van Babymomtalk vind ik het belangrijk dat je vertrekt met een boost, netwerkt met andere powerladies én uiteraard een leuke middag beleefd. Alle deelnemers ontvangen een goodiebag met items, cause it’s a celebration. Het is een bijeenkomst om je business te vieren met like-minded entrepeneurs. It’s better to show you! Hieronder een recap van het laatste event:

Wie is Hellen?

Als oprichter van een grote community heb ik enorm veel geleerd over gestructureerd werken. Met mijn ervaring in de marketing, als blogger, ondernemende moeder weet ik nu hoe je gestructureerd aan de slag kan gaan met jouw branding. Het vergroten van je bereik, creëren van mooie samenwerkingen én uiteindelijk een interactieve binding met jouw beoogde doelgroep. Hoe tof is het om van jouw passie jouw business te maken? Lees verder over mij, mijn strategiesessies én pakketten.