Voor veel ondernemers blijft het lastig om content te plaatsen op social media. Vaak hebben ze weinig inspiratie of weten ze niet wat werkt. Dit moet anders! Veel ondernemers denken veel na over hun content en twijfelen, waardoor ze de plaatsing uitstellen. Probeer dit te voorkomen met onderstaande tips voor jouw social media.

Tijdens vele sessies hoor ik regelmatig dat veel ondernemers het lastig vinden om content op te stellen. Dat is soms ook lastig, maar maak het jezelf niet te moeilijk. Maak het persoonlijk, het hoeven niet altijd inhoudelijke berichten te zijn. Jouw volgers volgen jou dus actuele content is van belang bij een succesvolle branding. Daarbij is het van belang dat je duidelijke, herkenbare templates opstelt in jouw huisstijl. Vervolgens vul je dit aan met relevante informatie over jouw merk. Zo blijven zij op de hoogte van de ontwikkelingen van jouw bedrijf. Eerder had ik al een blog gedeeld met 10 content tips, maar hieronder vind je weer nieuwe tips!

Geen inspiratie? We got you!

Elke branche is uiteraard anders, maar wij hebben tien content tips die jij kan inzetten als je het even niet meer weet. Soms kan je enorm veel delen maar maak het persoonlijker. Geef je content meer body/interactie door vragen te stellen, meer over jezelf te delen. Hieronder vind je 10 handige tips!

10 content tips voor jou!

  1. Deel een leuke throwback
  2. Vertel meer over je ochtendroutine
  3. Deel een win/succes
  4. Naast een win/succes, deel ook een leermoment
  5. Vertel hoe je op je bedrijfsnaam bent gekomen
  6. Wie motiveert jou en waarom?
  7. Deel teasers van aankomende producten/diensten
  8. Dank je volgers voor de support
  9. Wat is je favoriete boek/podcast/pagina op dit moment
  10. Maak het persoonlijk!

Wil je meer tips lezen? Laat het dan weten. Ik specialiseer me vooral in branding, goalsetting en time management. Ik deel veel tips via Instagram of word lid van mijn Marketingcheerleader-community.

About Hellen

Hellen Tecle, Founder Marketingcheerleader

Als oprichter van een grote community heb ik enorm veel geleerd over gestructureerd werken. Met mijn ervaring in de marketing, als blogger, ondernemende moeder weet ik nu hoe je gestructureerd aan de slag kan gaan met jouw branding. Het vergroten van je bereik, creëren van mooie samenwerkingen én uiteindelijk een interactieve binding met jouw beoogde doelgroep. Hoe tof is het om van jouw passie jouw business te maken? Lees verder over mij, mijn strategiesessies én pakketten.